Werving & Selectie

Bij Senzus werken we op een persoonlijke en intuïtieve manier. We vinden het belangrijk dat er een klik ontstaat tussen uw bedrijf en de toekomstige medewerker. Voordat we op zoek gaan naar de juiste kandidaat, willen we daarom het bedrijf, de bedrijfscultuur en de mensen leren kennen. We voeren gesprekken en brengen in kaart uit welke types een team bestaat.

Door onze brede kennis en ervaring binnen het bedrijfsleven, adviseren we welke kennis, expertise en persoonlijkheid nodig is om als team nog beter te kunnen functioneren. Pas daarna gaan we daadwerkelijk op zoek naar de perfecte invulling van uw vacature. We kijken daarbij verder dan alleen naar de personen die ingeschreven staan bij Senzus.

Wanneer we niet de juiste match vinden in ons eigen bestand, gaan we op zoek in ons uitgebreide netwerk. Potentiële kandidaten worden pas voorgesteld wanneer we uitvoerig met hen gesproken hebben. In deze gesprekken zoomen we in op kennis en werkervaring, maar ook op persoonlijke kenmerken en vaardigheden.