Vacature

Over NTS Norma

NTS Norma, gevestigd in Hengelo (ov), is onderdeel van de NTS organisatie. NTS is een internationale speler die vanuit verschillende vestigingen in Europa, Azië en de VS opereert. Bij NTS werken 1700 medewerkers op verschillende vestigingen verdeeld over 5 landen. Bij NTS Norma verzorgen ze vanuit de technische expertise de (opto-) mechatronische systemen en mechanische modules waarmee ze de technische innovaties van de klanten verbeteren. Deze klanten zijn actief binnen de semi-conductor, health, analytical en optical industrieën. Naast de diepgaande technische expertise zijn ze bij NTS Norma in staat om knowhow om te zetten in praktische toepassingen. De deskundige teams realiseren oplossingen voor hightech OEM-klanten. Vanwege deze competentie op het vlak van ultra-precisiewerk en systeemassemblage, opereren ze op de grens van wat mogelijk is.

Bij NTS Norma zijn ze ambitieus en leergierig. Omdat ze hoogwaardige producten maken, is ontwikkeling van essentieel belang. Wat vandaag nog innovatief is, is morgen alweer normaal. De technologie ontwikkelt zich voortdurend. Om als organisatie deze ontwikkeling en groei te kunnen blijven realiseren zijn wij voor de HR afdeling van NTS Norma op zoek naar een:

 

 

Senior Recruiter

‘gedreven en resultaatgerichte netwerk en relatiebeheerder voor het invullen van diverse profielen’

 

Wat ga je doen?

In de rol van Senior Recruiter ben je verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces van NTS Norma in Hengelo en Drachten waarbij je werkzaam bent vanuit de locatie Hengelo. Naast het verbeteren van de huidige processen zet je talentenpools op en bouw je samen met marketing aan de employer branding voor NTS Norma. Je bezoekt en organiseert career events en maakt gebruik van je netwerk om nieuwe talenten binnen te halen voor NTS Norma. Het gaat om een bestaande rol binnen NTS Norma die je opnieuw vorm mag gaan geven, waardoor je de kans hebt om het in te richten zoals jij dat voor ogen hebt.

Je werkt in een hightech omgeving waar de meest complexe producten en oplossingen worden gecreëerd. Nauwkeurigheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Binnen jouw vakgebied deel jij diezelfde ambitie, jij zorgt er mede voor dat de organisatie succesvol kan zijn, doordat jij de vacatures weet in te vullen op het gebied van HR, Productie, Finance of IT. Je bent onderdeel van een hecht team dat er alles aan doet om de medewerkers van NTS Norma zo goed mogelijk te laten presteren. In deze rol ben je onderdeel van het landelijke recruitment team van NTS, waar je met collega’s kennis en kunde deelt. Je rapporteert aan de HR Manager van de locatie Hengelo.

 

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

·         Het vinden van goede professionals. Je werk nauw samen met de hiring managers om de wensen vanuit de organisatie zo duidelijk mogelijk te krijgen.

·         Je hebt goed contact met talenten, zowel intern als extern, om te bepalen of er mooie rollen en uitdagingen voor hen zijn binnen NTS, in zowel Nederland als ook daarbuiten.

·         Je draagt zorg voor de handling van de vacatures en bijbehorende communicatie naar alle stakeholders in het proces.

·         Je stuurt een efficiënte planning van de gesprekken aan tussen sollicitant en hiring manager.

·         Je bouwt een netwerk op en gaat samenwerkingsverbanden aan met b.v. studieverenigingen, vakgroepen, scholen en andere technische bedrijven.

·         Je neemt deel aan career beurzen en bepaald welke beurzen passend zijn bij NTS Norma. De beurzen zijn vaak buiten de reguliere werktijden en vragen van jou daarin een flexibele opstelling omtrent je werktijden.

·         Je bent actief in het aanleveren van content voor social media en communicatie gericht op de arbeidsmarkt.

·         Je stimuleert en bouwt mee aan referral recruitment.

·         Je hebt in deze functie veel contact met interne stakeholders, maar je bent ook de contactpersoon richting externe stakeholders als het gaat over alles omtrent recruitment.

 

Wat vraagt NTS Norma van jou?

·         Aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol en je hebt zelf startend vermogen.

·         Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding aangevuld met 4 jaar relevante werkervaring.

·         Je wordt graag onderdeel van het HR-Team maar kunt ook goed zelfstandig werken in jouw vakgebied.

·         Je bent communicatief vaardig en een prettige gesprekspartner. Je kunt hierbij goed ‘levellen’ met verschillende niveaus binnen de organisatie.

·         Het is een pré als je hebt gewerkt met een ATS  Systeem (Applicant Tracking System).

·         Je bent zowel strategisch als hands-on.

·         Je hebt een bewezen track record in het invullen van functies op diverse profielen.

·         Je bent data en proces gedreven en je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen social media en recruitments tools & technieken.

·         Je bent verbindend, resultaatgericht, creatief en een echte teamplayer die beschikt over een goede dosis organisatiesensitiviteit.

·         Je bent in staat om te kunnen relativeren en je beschikt over een goed gevoel voor humor waarbij je ook af en toe kunt lachen om jezelf of de situatie.

·         Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in de Nederlandse en Engels taal.

 

Wat heeft NTS Norma je te bieden?

Binnen NTS bezit iedereen een grote drive om de beste te willen zijn in wat men doet. Er is oog en oor voor iedere medewerker en pro-activiteit wordt gewaardeerd. NTS boekt resultaten van wereldklasse maar behoudt altijd haar no-nonsense mentaliteit. De gemoedelijke en persoonlijke werksfeer is wat ze onderscheidend maakt als werkgever.

·       Het salaris is marktconform.

·       Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk thema.

·       Je deelt mee in de winst van de organisatie via een winstdelingsregeling.

·       Je hebt 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen en 1 duurzaamheidsdag.

 

Wil je reageren?

Senzus begeleidt NTS Norma in deze procedure. Wij ontvangen graag jouw reactie en cv zo spoedig mogelijk op grietje@senzus.nl. Wil je eerst even bellen, dan is Grietje Makkinga bereikbaar op 06 109 408 38. Vanzelfsprekend is een discrete behandeling van je gegevens gewaarborgd.