Vacature

Over NTS Norma

NTS Norma, gevestigd in Hengelo (ov), is onderdeel van de NTS organisatie. NTS is een internationale speler die vanuit verschillende vestigingen in Europa, Azië en de VS opereert. Bij NTS werken 1700 medewerkers op verschillende vestigingen verdeeld over 5 landen. Bij NTS Norma verzorgen ze vanuit de technische expertise de (opto-) mechatronische systemen en mechanische modules waarmee ze de technische innovaties van de klanten verbeteren. Deze klanten zijn actief binnen de semi-conductor, health, analytical en optical industrieën. Naast de diepgaande technische expertise zijn ze bij NTS Norma in staat om knowhow om te zetten in praktische toepassingen. De deskundige teams realiseren oplossingen voor hightech OEM-klanten. Vanwege deze competentie op het vlak van ultra-precisiewerk en systeemassemblage, opereren ze op de grens van wat mogelijk is.

Bij NTS Norma zijn ze ambitieus en leergierig. Omdat ze hoogwaardige producten maken, is ontwikkeling van essentieel belang. Wat vandaag nog innovatief is, is morgen alweer normaal. De technologie ontwikkelt zich voortdurend. De medewerkers gaan mee in deze ontwikkeling. Om als organisatie en medewerkers constant te blijven ontwikkelen zijn wij voor de HR afdeling van NTS Norma opzoek naar een:

 

 

Learning en Development Specialist

‘Gedreven specialist met hart voor de technische sector en het DNA van samenwerken en samen leren’

 

Wat ga je doen?

In de rol van Learning en Development Specialist breng jij competenties in kaart, ontwikkel je een visie op talentontwikkeling en bouw jij dit verder uit middels opleidingen, trainingen en assessments. Als Learning en Development Specialist organiseer jij het competentie en -trainingsprogramma van NTS Norma voor de locaties Hengelo en Drachten. Het gaat om een nieuwe rol binnen NTS Norma en daardoor heb je de kans om het in te richten zoals jij dat voor ogen hebt.

Je werkt in een hightech omgeving waar de meest complexe producten en oplossingen worden gecreëerd. Van de hoogste nauwkeurigheid en kwaliteit. Binnen jouw vakgebied deel jij dezelfde ambitie en zorg jij er mede voor dat jouw collega’s succesvol kunnen zijn. Of dat nou HR, Productie, Finance of IT is. Je bent onderdeel van een hecht team dat er alles aan doet om de medewerkers van NTS Norma zo goed mogelijk te laten presteren. In deze rol rapporteert aan de HR Manager.

 

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

·       Het ontwikkelen van een L&D visie en deze vertalen naar een operationeel plan. Je werkt hierin nauw samen met HR en de gehele organisatie (zowel collega’s in de fabrieken, als engineers en kantoorpersoneel).

·       Je bent verantwoordelijk voor alles op het gebied van opleiden binnen NTS Norma voor de locaties Hengelo (ov) en Drachten.

·       Je brengt competenties in kaart en plant ontwikkeling voor de lange termijn.

·       Je ontwikkelt leer- en ontwikkelpaden, skill-matrixen, en maakt content voor het online leerplatform (Ozone).

·       Je initieert samenwerkingen en afspraken met opleidingsinstituten, brengt subsidieregelingen in kaart en vraagt deze aan.

·       Je bent operationeel verantwoordelijk voor het vinden en plannen van trainingen en monitort de ontwikkeling.

·       Je volgt de trends en brengt nieuwe opleidingsmogelijkheden in kaart om ‘future proof’ en modern werkgeverschap te bieden.

·       Je hebt in deze functie veel contact met interne stakeholders (HR / Teamleider / betrokken collega’s) maar je bent ook de contactpersoon richting externe stakeholders als het gaat over alles omtrent L&D.

 

Wat vraagt NTS Norma van jou?

·       Aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol en je hebt zelf startend vermogen.

·       Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding (bijvoorbeeld HRM of Opleidingskunde).

·       Je hebt ruime kennis van IT (onder andere Microsoft Word) en je bent in staat om een nieuw (personeels)systeem gauw eigen te maken.

·       Je wordt graag onderdeel van het HR-Team maar kunt ook goed zelfstandig werken in jouw vakgebied.

·       Je bent communicatief vaardig en een prettige gesprekspartner. Je kunt hierbij goed ‘levellen’ met verschillende niveaus binnen de organisatie.

·       Je beschikt over analytische vaardigheden om competenties in kaart te brengen en je hebt een aanpakkers mentaliteit om deze competenties nóg sterker te maken met jouw opleidingsinitiatieven.

·       Je bent zowel strategisch als hands-on.

·       Je bent verbindend, innoverend en een echte teamplayer die beschikt over een goede dosis organisatiesensitiviteit.

·       Je bent in staat om te kunnen relativeren en je beschikt over een goed gevoel voor humor.

·       Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in de Nederlandse en Engels taal.

 

Wat heeft NTS Norma je te bieden?

Binnen NTS bezit iedereen een grote drive om de beste te willen zijn in wat men doet. Er is oog en oor voor iedere medewerker en pro-activiteit wordt gewaardeerd. NTS boekt resultaten van wereldklasse maar behoudt altijd haar no-nonsense mentaliteit. De gemoedelijke en persoonlijke werksfeer is wat ze onderscheidend maakt als werkgever.

·       Het salaris is marktconform.

·       Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk thema.

·       Je deelt mee in de winst van de organisatie via een winstdelingsregeling.

·       Je hebt 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

 

Wil je reageren?

Senzus begeleidt NTS Norma in deze procedure. Wij ontvangen graag jouw reactie en cv zo spoedig mogelijk op grietje@senzus.nl. Wil je eerst even bellen, dan is Grietje Makkinga bereikbaar op 06 109 408 38. Vanzelfsprekend is een discrete behandeling van je gegevens gewaarborgd.